VZDYCHANí

VZDYCHANí

I když se miluješ,
v ozvěně z času
jsou záblesky hlasu
bez proměny krasné chvíle
zbloudilé jsou cíle
nahota co v tobě spí,
sny se nevzbudí
kdo ticho v tobě probudí
I když jen lituješ,
a schováš klín
jen mrtvý je ten stín
co ale v tichu čekání
když nikdy se už nebrání
v samotě prázdných rán
do tebe je rozestlán
jak hebké ticho,
lásko krásná
jen z nebe hvězda jasná
hledá pocit čekání
Zůstane jen včerejší
VZDYCHÁNÍ...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 18.11.2011
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná báseň..obrázek taky..jen bych ji chtěla vidět jak dobíhá bus..i s oněco menšíma to jde dost blbě:))

18.11.2011 13:43:26 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí