Hloubka

Hloubka

Anotace: -

Do vlasů vplétáš mi
marnivost noci
do klína v tichosti
jazykem mi šeptáš
v neskutečné touze
do které jsi procit
jestli chci
se mě však neptáš
...
Když ponořím se
do hloubky
svých pocitů nevděčných
a slzy se mým rtům
jenom tiše klaní
bezděčně spěchají
než změní se v smích
který v hloubce
vlastně ani není
...

Autor TedelyBear, 18.11.2011
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí