Marnost

Marnost

Anotace: -

Marně se snažím


mezi Tvými řádky


v celodenní všednosti


potichu si číst


na úkor


všech svých pochybností


kdy neotáčím se zpátky


ale ani nevím


kam mám vlastně jít



Kdybys ukázal mi cestu


jenž se nám otevírá


a zmizela zlost


jenž zaplnila mé srdce


kdybys nabídnul mi dlaň


jenž mě teď tak pevně svírá


kéž mohla bych se spolehnout


na Tvé mužské ruce


Autor TedelyBear, 18.11.2011
Přečteno 195x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí