Setkání u baru

Setkání u baru

Anotace: -

A nakonec to budeš ty,
kdo přijde první k našemu baru.
A já tam budu čekat od loňského jara.

Jako vždy dáš si nejdřív led
a poté dva nevinné Bourbony.
Já budu šťastná na pohled.
A smutek schovám kordony.

Moc dobře poznám,
jak voní
Chesterfield,
tvých úst je moc.

A stejně jako touhle dobou
loni,
fascinuje mne tvá láska
pro nemoc.
Autor SWEET13, 18.11.2011
Přečteno 263x
Tipy 8
Poslední tipující: Liška76, borůfkovej shit., Niky88, malá slečna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to dlouhé v baru čekání
připomíná kostlivce ve skříni

24.11.2011 14:15:12 | Inies

Ta nemoc si ty.Líbí se mi to.

19.11.2011 12:20:24 | valerie emilie

moc pěkně napsané..

19.11.2011 11:33:47 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí