Schod dvacátý prvý

Schod dvacátý prvý

Anotace: Výběr z 33 schodů...

Smělá panno či krásný sne,
říkáš, pohleď,
dalším slovem myslíš hle,
říkám, naposled.

Smělý sne či krásná panno,
říkáš, dívej,
kéž bych tě mohl oslovovat lásko,
říkám, teď už nedávej.

… a tak řekl jsem sám sobě zastav,
podívej se na svůj stín a pozoruj,
klíč ke klíči či slovo ke slovu stav,
nemysli, jen na myšlence tiše pluj.

…. a tak smělá panno křič,
když ucítíš jak pomalu proniknu,
budeš se proklínat že jsi nešla pryč,
nakonec se svojí touhou z tebe uniknu.

Vím, budeš mě obcházet noc co noc,
jako zlý duch co měl mě rád až moc,
neodpustíš mi ten nůž prokletý,
v tvých zádech zapíchnutý.

Jsem jen duch a něžný vzduch…
Autor Láďa, 20.12.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí