Když do duše nám sněží

Když do duše nám sněží

Dusím v sobě samotu matek
zloba otců na nás křičí
vteřinu nepřežitých jatek
zamčených kotců
prasat co jen svět tu ničí

ještě není patek
nahá doba okřikuje všednosti
nepřežitých prostitutek
bez hledání něžností
co v tobě křičí

už není svátek,je to jen začátek
ten se jen ve mně ztrácí
odložený řádek
citron,med,a ještě se kácí

Najdu v sobě moudrost bajek
myšlenky se všude věší
dusím v sobě slova krásek
když do duše nám sněží
Autor Radek.oslov.Šafárik, 19.11.2011
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, valerie emilie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posmutnělá a svým způsobem pravdivá...*:( *:)

21.07.2012 17:22:12 | PIPSQUEAK

Je to dramatické ,je těžké v dnešní době žít a zachovat si cit,,když člověk by chtěl "výt"

22.11.2011 10:35:04 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí