Ešte nie

Ešte nie

Anotace: -

Odumrel nádych v skuvíňaní.

Nečaká krotké svitanie.

Šerosvit mi ťa nezachráni.

Neodíď.Nesmieš.Teraz nie.

 

Zajtrajšok skončil oznámením.

Drtivá prietrž nestiera

rany čo,za plač nezamením.

Neodíď.Nárok večera

 

nádejných prianí nezanikol

v zábleskoch stonov. Prosenie

vyrilo v tvárach vlhké ticho.

Neodíď.Nesmieš.Ešte nie.
Autor Terulienka, 19.11.2011
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: Liška76, Žárovka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené i hodně pocitové

29.11.2011 15:47:23 | Radek.oslov.Šafárik

Je to opravdu krásné...

20.11.2011 13:27:57 | shakespeares

Teru ty se překonáváš..ta je moc krásná!!

20.11.2011 05:50:53 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí