Dneska bez Rýmů

Dneska bez Rýmů

Anotace: a možná i bez poezie /připište to za vinu Angíně/

°

pěstoval sis cizokrajné motýly
a měl's je radši, že byli němí

hýčkal jsi je a oni naslouchali
věrně jako ozvěna, stále znovu
dokud jim jednoho dne nenarostla křídla
a oni pochopili důvody existence

/ v pokoji za cihlovou zídkou
visely skleněné vitríny a
všechny do jedné plnily se Prázdnotou /

________________________________________
ty's jim ta křídla tenkrát utrhal
že prý tě "mučila úzkoprsými barvami"
teď ale vím, že to od tebe byla lež
snad chtěl jsi přede mnou vypadat krutě...

...a já teprve dnes pochopila proč
Autor EsmE, 20.12.2006
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je taky uplne hooodne dobre. libi se mi moc. vazne drsne. asi te zacnu cist pravidelne. moc se mi nektere tvoje basnicky libi. treba jako tahle

15.03.2007 20:24:00 | Malá shnilá emotivní příšera

Hmm, taky pěkná...

V zahradě, za cihlovou zídkou
vyrůstá sýkorka
bez křídel
a bez peří
Za chvíli
bude létat oblohou.
Zatím
si však příliš nevěří...

01.01.2007 21:58:00 | kruppe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí