ŽÁDNÉ ČÁRY

ŽÁDNÉ ČÁRY

Anotace: -

Skutečná událost

 

Kvalifikovaný historik

Známý jako workholik

odborností sytý natolik

že všeho měl tak dost

až přepadla ho zlost

 

Za sebou spálit most

dělal vše pro radost

Krásná je svoboda

Být nikým z národa

 

Žití na volné noze

nemít vlastní lože

Z bývalého borce

cejch bezdomovce

 

Dovolit si noblesu

nemít byt, ani adresu

Žít jako dříve mnich

bez domova i knih

ve stádu jako ovce

 

Teď studuje kolegy

ale ty bezdomovce

Píše disertační práci

Že jsou jak tažní ptáci

V době velkých veder

táhnou spíše na sever

V zimě, mrzne a je sníh

zamlouvá se jim více jih
Autor RU 82, 20.11.2011
Přečteno 188x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí