Vánoční stromeček

Vánoční stromeček

Anotace: Škoda, že vánoční stromečky mají téměř jepičí život. Určitě by si zasloužily víc než být ozdobou na jeden týden...

Kanagonem lepím jehličky
vánočnímu stromku na uschlé větvičky.
Proč jsi nám tak uschnul stromku,
když jsme si tě v našem domku
přenádherně vyzdobili,
baňky, svíčky připevnili.
Měli jsme přec dohodu,
že s námi půjdeš
do prvomájového průvodu.
Autor Ladžik, 20.12.2006
Přečteno 924x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí