Jak milovat

Jak milovat

Jak milovat
když bojí se citu
brání se polibku
může se vzdalovat
jen z cizích světu
proměny v tváři
úsměv na rtu
Víc víc k světlu
v bezmoci
Té uplakané noci
ukrývat
naději co jako svíce
do ticha dohoří
můra co neřekne více
bezbranné pohoří
teplé dlaně
co sáhnou si na ně
když daří se skrývat
jak Milovat
Jak...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.11.2011
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí