Heřmánek

Heřmánek

Anotace: Báseň pro tebe,pro tvou radost,pro tvuj usmev co nezne zní a moc hezky vypada.Pro tebe má Andělko

Kopyta laní lukami se plouží,
city lásky vyřčené dlaní.
Čáry života mapou,
odmocnina lásky rovná se štěstěnou.
Blýskot prstů měsíce,
úsměvy mladé slunečnice.

Heřmánek počítá lístky okvětní,
den stebou jest den sváteční.
Květina pro tebe,
aromem oplývá,hleděla do nebe.

Počítej lístek po lístku,
dojdi ke kladnému výsledku.
Bílé kvítky zdobí nohy,
vážím si dobra,tvé vlastní vlohy.

Zapískám ti na flétnu,
políbíš mne,štěstím ulétnu.
Píseň barevných arií,
poslouchej zpívá srdce mé.
Sametově jemné jsou oči tvé.

Do sametu toužím nahlédnout,
do upřímnosti v barvách pohlédnout.
Čtyři oči zamknuty do sebe,
nejkrásnější květy jen a jen pro tebe.
Autor Carlos, 20.12.2006
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

juuuuuu..to je pěěěknéééé....chraň bůh lásku, bez lásky by nebylo básníků:-)

05.04.2007 17:10:00 | Marianka

City lásky vyřčené dlaní....až se mi podlomila kolena (jen obrazně, sedím pevně v křesle). Proč bychom si měli konec konců vyznávat lásku pouze slovy, očima...

06.01.2007 18:35:00 | Jituli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí