Rozmazaný svět pocitů

Rozmazaný svět pocitů

Anotace: moje perverzní zvláštní zhýralé pocity běžně nudného dne

Hnít v bídě světa,
Toť má čest,
Proč nepozřít zbědovaného kmeta,
Proč nepozřít jeho moudrost.

Ulíbat se v oslintaném oparu,
Nemoci se šíří slinivkou ústní,
Člověk vzkřikne: uhni problémová naivko,
A ona uhnije.

Přispěj na postižené,
A staneš se jedním z nich.
Jez krávy
A budeš taky kouskem masa.

Slib mi,
Ze půjdeš se slibama už konečně
Do do do… ehm ehm ehm…
Že si je necháš pro sebe.

Zalepenou pusou pohybuj v rytmu pravdy,
V rytmu jednoho velkého cenzurovaného porna.

Jojoj, láska je velká prohnilá zrada s vůní vášně,
Která páchne sladce jako kyselá shnilá okurka,
Kterou vysouložila stará nemytá panna.
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí