Život s DAIDALEM

Život s DAIDALEM

Anotace: -

Život s DAIDALEM


Nad mořem širým letěli jsme,
nohama šimrali hladinu,
za letu nežně líbali se,
někdy i dýl než hodinu.


Když už tě síly opustili,
vylezla jsi mi na záda,
usla a já modlil jsem se,
aby si nikdy nespadla.


Když přišly mrazy,
šálu s mi z vlasů upletla,
hladce a obratce,
rukou jak lesní víly,
opředla můj krk do tepla.


Byli jsme šťastni,
když létali jsme,
a třepotali perutí,
pod oblouhou hvězdnou,
byl májový leden,
v střevíce lásky obuti.


Daidalos malý spal už snad přiliš,
probudiv se aniž hles,
přikázal vzhůru vynésti sebe,
až k slunci, i s tebou do nebes.


Stoupal jsem po metrech,
citil jsem žár,
a vosku pach,
rychlost tachometr udal,
na desetinu jeden mach.


Pak roztál mi vosk,
naše rychlost se zvýšila,
k matičce zemi stoupali jsme,
aby nás oba pohřbila.

Autor Atilla, 20.11.2011
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: Boscai, Liška76, valerie emilie, Live to fight
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejdřív jsem četla klidně ,četla jsem o lásce a najednou jsem měla husí kůži .Br,ale je to pěkný

20.11.2011 22:46:14 | valerie emilie

Hm tak ta je moc hezká..

20.11.2011 18:41:04 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí