Vnitřní

Vnitřní

Mrtvé listy v myšlenkách ožívají,


bezbarvou šedí splíny překrývají,


šinouc se v touhách časem, tak krátce - dlouhým


okamžik štěstí, zas pouhou lstí...


se stává


za trpělivost v dobro


za trochu lásky a porozumění,


aspoň na chvíli - bez odeznění


hned - jak ranní mráz zahalí do peřin


ledových, tu hráz...


Hráz mezi dvěma světy,


mezi dnem a nocí,


kde tiše odehrává harfa nářků


tu melodii


moci


bez odvety



melodii slov...


co zdrásaly mi duši..



(slov,


jenž berou


na - ději)



která něco tuší


když slzy ztratily se


v malířových barvách


skrývajících



pod - zimním šatem


příběh


slepého kruhu



....



ostrých h - ran..

Autor padající do neznáma, 20.11.2011
Přečteno 272x
Tipy 13
Poslední tipující: gallatea, tato22, ZILA78, Liška76, Lenullinka, Petbab
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásne si sa s tými slovami vyhrala!

13.05.2012 21:52:07 | gallatea

Paráda, ST

11.03.2012 23:28:02 | kočkopes

malíř na Měsíci maluje Zem.. jenomže kde vzít tady tu modrou barvu?

22.11.2011 15:14:23 | Petbab

Souhlas s Liškou . Moc povedená .Jirka .

21.11.2011 10:28:52 | kavec

ostrých r-an na těla temných b-ran..smutných rán:)Moc pěkná..

21.11.2011 07:21:13 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí