Bezbranná ? loutka

Bezbranná ? loutka

Anotace: -

Průsvitná košilka strachu

něžně objímá tvé nahé tělo

tmavá šerpa nese nápis:
TEĎ JSI MOJE LOUTKA!

nesmělý dotek slunečního paprsku

bolestně vypaluje do kůže jméno

bojíš se tak tence...

tendence ke smrti motýlů v břiše

tiše bezbranná zlomená křídla

lítat dovedeš alespoň ve snech

dech anděla tě podpoří

znetvořena láskou..
Autor kaaamiiii, 20.11.2011
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi, jak vystihuješ pocity...výstižná.))

27.11.2011 13:00:30 | borůfkovej shit.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí