Drzá básnička

Drzá básnička

Ema Bovaryová

Julie Kapuletová

madam de Tourvelová

co spojuje tyto ženy?

V hlouposti mnou jsou přistiženy.

Rozumím ,teď si říkáš asi

to je dost přitažené za vlasy.

Všechny ty hrdinky z románů

co pro lásku zemřely,

všechny ty nešťastnice

asi co já nevěděly.

Pro lásku se neumírá!

Je v ní síla taky víra,

že kdosi mně miluje,

budoucnost slibuje

a s ním krásně mi je.

Lásku tu si užíváme,

co přináší prožíváme.

Jak může někdo vyslovit

to,co nemůžu pochopit.

Zemřu pro velkou lásku

svůj život dávám v sázku.

Pro lásku se přeci žije,

od toho tu láska je.

Ne že někde v hrobě tleje,

tělo které miluje.
Autor valerie emilie, 20.11.2011
Přečteno 441x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, Atilla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobrá myšlenka!!Láska se musí žít i s tím vším..dobrým i zlým..

21.11.2011 06:45:08 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí