Rodina

Rodina

Anotace: nepochopený..

Jak projít mám rájem,
když na každém kroku,
jen minimální zájem
Už několik roků.

Stupidní fráze,
jejichž význam sotva známe,
jak na rychloblbodráze,
jej, to se máme.

A ani ty snahy,
pochopit rozum,
zas uprostřed dráhy -
zzzum, zum, zum…

Znuděnost světa,
večer je dlouhý,
doma jsou veta,
nenaplněné touhy.

Jak rukojmí ticha,
co utéct chce lžím,
když u srdce píchá
a u očí mží..
Autor perna, 19.02.2005
Přečteno 598x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí