Do Znání

Do Znání

Anotace: -

Do Znání


Utíkáš předemnou,
a mizíš v záplavách,
stojících aut,
chceš abych hledal tě,
ač nejsem skaut,
neumím s kompasem,
ze srdce střelku neudělám,
ty ho teď nosíš za pasem,
vyrvalas mi ho z těla.


Přistřihla křidla,
na nohu známku,
upletla klec z osidla,
zbraň přiložila k spánku,
že prý ať tančím,
jak budeš mi zpívat,
můj konec vidět chceš,
tak se pojď divat.


Tančím tu pro tebe,
a dnes už naposledy,
nevěřím na nebe,
očima upřen k zemi,
svým krokem tanečním,
do prachu z mého těla,
ti píši doznání....


Máš co jsi chtěla....?!

Autor Atilla, 21.11.2011
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Tanecnice, gallatea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí