Epitaf poezie

Epitaf poezie

Anotace: -

Ztesal kůly,
zostřil hroty,
na vzdor smůly,
pevné kroky,
krve mnoho ,
asi vlastní,
marné slovo,
konec básní.
Autor Fňuk, 21.11.2011
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Kanzy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí