Byť ti nejsem souzenou

Byť ti nejsem souzenou

Anotace: -

Až tě jednou v tichu nočním

jednou kdesi naleznu

s odstupem času klidně ročním

si nad tebou postesknu

 

Pak, když tě bude vítr líbat

a sníh dá ti barvu svou

já budu tě tajně hlídat

byť ti nejsem souzenou

 

Že je osud někdy krutý

je už pravda málo nová

naše jména zaškrtnutý

těžko půjdou napsat znova

 

A jestli mi dáš své lásky váhu

bude to už jen pouhý klam

tak díky tvé duši za tu snahu

sic tě dále postrádám
Autor Kite.Kat, 21.11.2011
Přečteno 238x
Tipy 5
Poslední tipující: Loveless, Liška76, whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slepený hrnek již nikdy nebývá tak pevný..co naplat každý si to prožije a přežije..hlavu vzhůru.

22.11.2011 06:55:55 | Liška76

mno trochu mi to připomíná můj dřívější stav duše

21.11.2011 20:18:11 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí