mam rád divný věci, nějakej problém?

mam rád divný věci, nějakej problém?

Anotace: -

Kvetu a brousím

Svou duši

Trousím

Rozklíženě hledím

Do půlnoci

Světlo ztrácim

 

Mam rád divný věci

Nějakej problém?

 

Je velmi zvláštní den

Zdál se mi jeden sen

Na schodech

Si rozbil koleno

Řevu jak

Kdyby ho zabilo

 

Neskutečná lehkost bytí

Krvácí smyslně

V periodě

Děsu vzdorně

Dříme ten

Kdo nese

Skříně

 

Kvetu a zbrousím

Svý city

Rdousím

Svůj um a

Svůj rum

Zničil jsem bázně a

Píšu básně

Píšu je divně

 

Mam rád divný věci

Nějakej problém?
Autor humus, 22.11.2011
Přečteno 302x
Tipy 11
Poslední tipující: chci_uverit, Striptérka, Back to Blackness, Lockedlady, Hazentla, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvedám ti průměr i tu, aby si zůstal:)

22.11.2011 22:54:41 | Lagedama

není divnost jak divnost.. některé divnosti lidi spájí

22.11.2011 09:38:54 | Petbab

st...divny veci jsou super!

22.11.2011 07:31:39 | Lockedlady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí