Nehledám..

Nehledám..

Nehledám ty slova
ty ale lžou
zkouším vzlétnout potají
vykřiknu jak racek nad řekou
napit se přímo od pramene

Slova na jazyku kloužou
nic než smutek neznají
vzlétnout nemůžou
mají křídla z kamene

Vyhledám hříchy co lžou
dál se v tobě hádají
z myšlenek se ale stanou
zítřek co tak zůstane
Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.11.2011
Přečteno 241x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, Javavia, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně napsaná...racky mám moc ráda..

24.11.2011 16:44:28 | Liška76

Zaujala

22.11.2011 18:16:34 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí