Prý tě mám vzít za ruku.

Prý tě mám vzít za ruku.

Anotace: -

Máš horké rty,
když dýcháš do zad poslední vášni.
Nezdáš se protivný.
Nezníš tak krásně .

Jenom tak hledíš,
V mých očích odpověď
najít chceš.

Dvě hnědé a hnědo zlaté,
či spíše do zelena.
Já zakopávám o tvou lásku.
Já padám na kolena.

A tady počkám.

Ty budeš vonět po mámině objetí.
Ona ti promine. Že prý jsme děti.
A tak si říkám,
kdo přivine mne,
kdo odpustí, že už jsme plnoletí.
A milovat nás bude vzápětí.

Prý bude líp a bude se to zdát
prý jako maličkost, prý mládí.
A já tak tiše kňučím,
A já se budu prát.
Protože mladí!
Autor SWEET13, 22.11.2011
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: Liška76, Loveless, Niky88
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

protože mládí nelze se v jeden den vzdát
projdeš si steskem,nadějí..pak tvrdý pád
mládí učí lásku,život znát,nelze
ho zahodit do pytle dát
začni se tedy jako lev rvát..čeká už na tebe
chce se ti vzdát...opravdu pevně vedle tebe stát
lásku rozdávat a mít tě rád..
Krásně napsané!!

23.11.2011 06:54:24 | Liška76

moc se mi to líbí...připomíná mi to něco, co docela znám....=)

22.11.2011 19:10:57 | Loveless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí