Geneze komerčního idolu...

Geneze komerčního idolu...

Anotace: ...co dodat?

Oči barvu vzaly v nebi,
dlouhé pruhy světla svíjejí se k zemi.
Pas štíhlý zdánlivě,
pod make-upem tělo kostlivé.

Roli významnou získala chirurgie,
synteticky celé „vylepšuje“ partie.
Odsátý tuk a občasné přešití,
v branži nezbytné k „přežití“.

V „nejlepších“ návrhářů oblečení,
končí pak trosky absolutní.
Ti „nejlepší“ často z 4% menšiny,
jichž vzor krásy jest jiný.

Libují si v drastickém obtažení,
by z modelek „chlapci“ pohlední.
Chtějí-li tomu modelky vyhovět,
nezbývá jim než hladovět.

Poté co počítačem upraveny,
coby vzor dokonalosti prezentovány,
Jako pravdou žel stává se stokrát vnucená lež,
parodie ženství modlami též.
Autor Comodor Falkon, 19.02.2005
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí