Jen ta bolest

Jen ta bolest

Anotace: -

Zapomínám,
jen ta bolest nedá se snést,
jakoby na Zemi nebyl život,
jak kdyby svět byl bez nebes.

Jen ta bolest;
bodá a pálí,
rozpůlí mi srdce
a pak zmizí v dáli

Řeže mě do dlaní
nadechnout se nemohu,
ta bolest,co mě svírá,
jak zapomenout na ní

Když oči mám od slz krvavý
když nemůžu spát
...modlím se k Bohu
ať už ráno nemusím se jí bát

Zapomínám,
jen ta bolest ve mě všechno spálila,
jen ta bolest,
myšlenka na Tebe...
duši mou zabila

Vzpomínky,
co už dávno spaly,
tou bolestí zas se rozplakaly...

Zapomínám,
jen ta bolest...
Autor Lenny, 22.11.2011
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76, Tom XVI
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Plná bolesti a citů..pěkně napsaná.

23.11.2011 06:30:52 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí