ŠPETKA OBDIVU A POVZBUZENÍ

ŠPETKA OBDIVU A POVZBUZENÍ

Anotace: -

   Nic potřebnějšího stále není

 

 Naše vzácná paní

Časoměr se klaní

jak jsi duší mladá

nikdo zdání nemá

 

Věk není berná mince

co se teď cení u jedince

Ty i přes tvé problémy

žij naplno bez změny

 

Ať se děje  co se  děje

vůle tvá tě uzdravuje

A to tak dlouho potrvá

jak silná bude vůle tvá
Autor RU 82, 23.11.2011
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí