Není to snadné

Není to snadné

Anotace: -

Že je to snadné? Není, nechci lhát

a ráda bych jen nad tím rukou mávla.

Ta hvězda zdála se být unikát

do té doby než obloha ztmavla.

 

Ta hvězda měla na cestu nám zářit,

my ji měli za to milovat

a milovali, než ses přestal snažit.

Že je to snadné? Není, nechci lhát…

 

Když hvězda zhasne, umře kousek nebe,

ve mně tenkrát něco ubylo.

Vzpomínka teď na to všechno zebe.

Že je to snadné? Není, nebylo…

 

Ty jsi nad tím jenom rukou mávnul,

zatímco já hvězdu pohřbívala,

svět můj zcela nepochybně tmavnul.

Že je to snadné? Není, to bych lhala…

 

Volné hvězdy na nebi teď hledám,

mám strach, že na mě žádná nezbude,

pohltit tou tmou se jen tak nedám.

Že je to snadné? Není….nebude…
Autor Flamy, 23.11.2011
Přečteno 321x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, kudlankaW, Mannon, valerie emilie, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vesmír je nekonečnej, možnosti jsou nekonečný, hlavu vzhůru a hledej jinou hvězdu:)

29.11.2011 18:17:13 | Barka99

milovat hvězdy.. umí být vděčné

23.11.2011 11:24:29 | Petbab

Moc se mi líbí,smutná je dost,ale těch hvězdiček na obloze ještě víc a jedna je určitě ta s tvým štěstím

23.11.2011 10:52:37 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí