Víš, že už je zima?

Víš, že už je zima?

Anotace: -

Vypadáš opuštěně, malá kočička podzimního večera. Nejdříve jsi smutná, pak v hluboké depresi a nakonec si řekneš, že ti za to nestojí. Ty si lžeš? Ne, jenom se bráníš tak, že? Chápu tě.
A když hledáš kudy jít, najdeš jenom jeho. Podpásovka. Jsi zlá, jsi uražená, jsi opět sama.
Strach. Začneš se pohybovat ještě tišeji a unikáš do neznáma, hlavně že pryč. Plížíš se vzduchem, je tichý, studený. A v hlavě pořád někdo mluví. Děláš, že ho neslyšíš, ale on všechno ví a o všech ti všechno poví. Nechceš to poslouchat, nechceš o nich nic vědět. Chceš být prázdná. Jenom škrtnout, potáhnout, vydechnout.
Autor SWEET13, 23.11.2011
Přečteno 245x
Tipy 9
Poslední tipující: kaktus, Liška76, Niky88, páááááááá, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nadechnou znovu však úplně jinak a začít psát na sněhobíle čistý list!!

23.11.2011 12:03:45 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí