Nenacházím..

Nenacházím..

Nenacházím stín v minulosti
nevyznám se v budoucnosti
potichu bloudím pamětí
té na chuť nepřijdu
když srdce rozum zaplatí

Nemůžu žít bez něžností
potkám sebe v řece hloupostí
to co se v řece neztratí
po tom tak prahnu
vše se v dobré obrátí
za rohem ale nezahnu

Pochopím silu pochybností
když láska mně jen pohostí
vím že se platí
než tajemnou hvězdu zhasnu
než se ztratí
vystoupí ze snů.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 23.11.2011
Přečteno 239x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, PetTulak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vystoupí ze snů..věčných otázek,odpovědí chytří co ví šťastní co nepovědí..
Nádherná a řeka hloupostí úžasná..kde ji najdu?..

24.11.2011 16:49:47 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí