Táhnu se...

Táhnu se...

Anotace: -

Bez inspirace
vláčejíc řetězy na mém prolomeném srdci
produpnutým šťastným mládětem
údery nevracejíc
opět tíživě táhnu se světem
zoufalým kolotočem
na dětském hřišti
zděšená z mé bolesti
dál táhnu se
se svým žalem a minulostí
s múzou a jejími žáruvzdornými okovy...
Autor Lexisa, 24.11.2011
Přečteno 256x
Tipy 7
Poslední tipující: poeta, kaktus, jondys, Kanzy, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vláčejíc řetězy nelze údery vracet.. řětězů se zbavit stůj co stůj

24.11.2011 05:34:17 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí