ŽIVOT NÁŠ

ŽIVOT NÁŠ

Anotace: -

Chyť den!

 

Náš život

za nic nestojí

nemá smysl

žít jen tak

bez lásky

přímo nesmysl

 

Využijme

co nás pojí

za to stojí

 

Neměj strach

až jednou

bez života

těla zblednou

v popel prach

se promění

 

Již dnes

žádné

smutnění
Autor RU 82, 24.11.2011
Přečteno 204x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí