Mé nevěstky

Mé nevěstky

Anotace: -

Proč je mou společnicí bolest?

Leháme společně do jediného lože

Jsme oba nazí v jednom nekonečném kole

Proč si to přeješ právě takhle řekni, Bože?

 

Do kola mezi nás zapletla se láska

Šílená bolest loukotěmi točí

Až křehké tělo lásky v mukách z toho praská

Sám viník jsem, když přihlížím v ten zločin

 

Když láska sténá bolestí

Pak teprv nejvíce je slyšet

Já ženich, ony nevěstky

Abych je přehlušil, smím křičet

 

Pak tady řveme jeden na druhého

Miluji bolest asi, lásce ubližuji

Den za dnem a až do soudného

Otupen bolestí už lásku nelituji

 

A tak ty dvě jdou spolu ruku v ruce

Je těžké pouze jedné pochváliti snahu

Když je pak polonahé potkáváte u cest

Ve společnosti zlodějů a vrahů.
Autor Bolder, 24.11.2011
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: jvacl, Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to má myšlenku..pěkně napsané..

28.11.2011 07:47:32 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí