Příteli...

Příteli...

Při troše štěstí,

při troše náhody,

při troše úsměvů

nevzniknou dohady.

 

Při troše odvahy,

při troše pálenky,

při troše rozkoše,

přilej si do sklénky,

že dívka ulítlá

nepatří do koše.

 

Při troše napětí,

při troše nadsázky,

neházej do smetí,

že jsi jeden z nejlepších lidí,

co znám,

často vzpomínám.

 

Protože můj příteli,

vzdálenost

čas

lidi

přece nedělí.

 
Autor klaris.mertlice, 24.11.2011
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí