HLEDÁNÍ KLÁŠTERA hluchoněmých bratří

HLEDÁNÍ KLÁŠTERA hluchoněmých bratří

Anotace: -

Nic se sice stále neděje


ale čtenář vtažen do děje 


 

Hluchoněmí bratři

Verš jiný - ale jak se patří

Rozčílen - počítej až do tří

 

Kde nic

tu nic

tam nic

vedle nic

pořád nic

zase nic

stále nic

 

Co ty náš milý čtenáři

se zklamáním ve tváři

přidáš něco navíc

nebo také jen nic

 

PS

Možná že teď z něčí zlosti

budu zbaven svéprávnosti

 
Autor RU 82, 24.11.2011
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Náhodou dost dobrá.

25.11.2011 07:16:01 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí