K čemu ???

K čemu ???

Anotace: Věnuju všem budoucím i současným maminkám ..a vlastně všem kouzelníkům, co dokáží vytvořit život

Myšlenky plné síly
snad z rozmaru v dané chvíli
chtějí život jako lidský druh
a jako on mají svůj vlastní pud.

Když sny jsou jako loď,
plující na moři slov.
Vášnivé milování a opojení,
je duše a myšlenek propojení.

A nový život je tělo,
tak i snům se na svět chtělo.
Ožívají sny, ožívají jako děti
čisté od světa a jeho sněti.

Ale kdo mi odpoví?
Když po porodu je dítě chuchvalcem masa postříkané krví ..
A kdo mi zastřel zázrak ?
Když děti mé začal nepřítel od břich a k hlavě párat .
A kdo mi lhal celá staletí ?
Že mrtvé vrhy jsou každého své vlastní prokletí .
A kdo v přílivu potratové krve řekl stačí ?,
Je to málo na pohřeb, ale příliš mnoho na další...

Je to strašné prokletí...
Každý svůj k svému
a jeden k druhému
a hlavně sám k sobě
jsem svým snům snětí...
Autor dead-head, 21.12.2006
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně se mi to líbí...*:)Sen vs. dítě...*:)

20.08.2009 12:51:00 | PIPSQUEAK

tak i snům se na svět chtělo... to je nejhezčí část básně
ráda si tě zas čtu :-)

08.03.2007 22:03:00 | Miléne Marguerite

tady jsem se dopustil mensi nepresnosti, nechtene uvedl sekvenci snu(prani) tvorici mysleneky.
Prirozenejsi pocatek procesu nejakych schutku je faze prani, pak myslenek. (Buh Wotan sprada na kolovratu myslenky ve sny.)

27.02.2007 07:03:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí