nádrko- anotace : Malši,Jitřence a hajzlbábám.....

nádrko- anotace : Malši,Jitřence a hajzlbábám.....

Anotace: -

To ještě nebyl dvouvrstvý

a seděla tam bába
na mince pixla letní směsi
bylo to o prsty
a nebyl kam dát kabát
tím šetřili se lesy
papírek deset na patnáct
a počmáraný dveře
hej ale bez kamer
bylo to vo důvěře
ještě mi v uších zní
odjezdy vlaků posledních
hlášení zpoždění
a zvuk lítaček z nádražky
úschovna na tašky
a flašky v oknech nedopité
co víte?
..O tom nádraží
kde s hlavou pod paží
smál jsem se osožákům
v Malši pak čekal
na další z vlaků
a za pár háků
Alpa s čůčem
i když jsem věděl
že nás ztluče
zas cigoš ze Skuherky
zas chytali jsme lelky
bylo to magický
a syrový jak parte rtěnkou
psaný
ty rána před Jitřenkou
..uplakaný.
Autor zenge, 25.11.2011
Přečteno 389x
Tipy 7
Poslední tipující: Liška76, Jana M., zenge, Flamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle dýchlo nostalgií.

26.11.2011 21:07:25 | Jana M.

Tak na taková rána si pamatuju též..

25.11.2011 19:09:23 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí