Když

Když

Když se na mně dívky dívají
nejen o štěstí si šeptají
jsou rána chladivá
potom ale pozdě chodívá

Tvá smutná tvář
obraz co má ale špatný děj
jen kalendář
slova co nerozumněj

když sledují tě potají
potom sny stékají
jsem střela zbloudilá
svíce co už dohořela

tajemná zář
den co je smutně lenivej
kdo drží tu stráž
ale hřích je děsně bláznivej.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 25.11.2011
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí