Jak se stává...

Jak se stává...

Zatloukat lež

kladivem bez švihu,

švihat nohama

do úkrytu (bez krytu).

 

Zazdít myšlenku

v úpadku znění,

zaspat věčnost

bez náhlého probuzení.

 

Zavařit situaci

do hor(s)ké stupnice,

odejít s nonšalancí

do studené lednice.

 

Tam zamrazit čas

na jednu vteřinu,

zakrýt duši tlustých bas,

ustlat jim notovou peřinu.

 

Pepřem ošálit zvídavé nosy,

nadechnout se zimy,

do díry vpadli zmrzlí kosi,

a sbíhavé vločky za nimi…
Autor Tomáš Přidal, 25.11.2011
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Danga, borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vydařené dílko!!! ST!

27.11.2011 17:56:16 | Danga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí