Přání všem

Přání všem

Anotace: Čas vánoční, purpura voní, nadešel dárků čas, jeden před druhým možná se skloní a zazní tichý hlas.

Pořád se ženem dál a dál
ve městě plném zázraků,
pořád se ženem dál a dál
a žijem stále ve strachu.

Zas utíkáme před něčím,
před něčím, co nás souží,
zas utíkáme před něčím,
z blát do vod z vod do louží.

Spěcháme a myslíme si,
že nezdarem vše skončí,
spěcháme a myslíme si,
že zítra život končí.

Nemůžem najít pevný bod
a nic nám není vhodný,
nemůžem najít pevný bod,
na cestě naší rovný.

A tak kličkujem, jak se dá
a ztěžujeme lehký,
a tak kličkujem, jak se dá,
v životní pouti křehký.

A jednou za rok je tu zas,
vánoční čas a klid,
a jednou za rok je tu zas,
ten čas se zastavit.

Tak Vám tu přeju lidičky,
dny dlouhý a trápení krátký,
tak Vám tu přeju lidičky,
hezký Nový rok a Vánoční svátky.

Až ohlédnem se po roce
po našich skutcích a činech,
až ohlédnem se po roce,
ať nemusíme se stydět.
Autor grázlík, 21.12.2006
Přečteno 939x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je moc pěkné přání. Mno já se už ohlédla a bylo mi do pláče ... snad to letos bude lepší.

09.01.2007 18:39:00 | NikitaNikaT.

ja ti dekuju za pozornost a prizen a preju ti krasny svatky vanocni a v tom novym roce nejen to zdravi, ale i hodne krasny inspirace v lasce k dalsimu psani

22.12.2006 09:13:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí