svatozář

svatozář

Anotace: probuďme se a mějme se rádi....:-)

Zraněná křídla perutí
spadla ti na klín,
jsou jako z olova
máš teď možná splín
jak probudit anděla...
Leží ti na hrudi
vyplašit jsi ho nechtěla...
Bohatí jsou chudí
láska a něha prý ho vzbudí
Vlásky má zlaté
od hvězdných září
Tak prosím
ať očistí nám duše
až probudí se tiše
a vzbudí
i nás...
Autor laura3, 21.12.2006
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí