Nenávistná bezmoc

Nenávistná bezmoc

Anotace: -

Krev vroucí jako gejzíry islandské,
horký dech, obláčky od rtů rychlé,
objevující se a hned zas umírající,
pohlcené Nocí.
Pohled upřený, oči, jindy zelené,
teď rytinou Věčného snu jsou.
A touha konce v ních se zračí,
v odlesku Luny sílící.
A hned zas úsměv letmý,
přímý a stejně tak i chladný,
jako je teď krev v žilách,
ztuhlá jako socha dávno mrtvého hrdiny,
ztuhlá jako mrazem zabité zvíře.
Proměna byla dokončena,
ale začátek právě nastal.
Autor Baskerwille, 26.11.2011
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

začátek temného konce..ta by mohla i pokračovat..pěkná i s příběhem.

27.11.2011 06:01:21 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí