Ich

Ich

Anotace: Tohle jsem napsal, když jsem byl poprvé a naposled na peří.

Jsem židle, která pluje lží,
nikdo o mně nic neví.
Jsem kat s díťetem v náručí,
nenávistná touha postavit, zničit.

Jsem anorektické prase,
pěkně zahnívající maso.
Odporné dítě, krásný děda,
noc touhou pohrdá.

Jsem zombie vegetarián,
jsem básník bez slovní zásoby,
jsem oddávající, co kope hroby,
jsem jen miloučký mafián!!!

"co víc si můžu přát
nechci nikomu lhát
lež sem já, smrt přináším"
Autor LaBiL, 20.02.2005
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí