dvě těla

dvě těla

Modlí se času
dva co nemají jméno
pod stromy z naděje
kde je nadepsáno
čas co jen spaluje
ty kroky přání
svíce světla
luna co zametla
dál jen chrání
poslední zbytky času
poslední hledání
květina z hrobu odevzdání
když ale nezabrání
poznat svůj hřích
v závějích,dvě těla
svět se brání
poznávání hledají krasu
zrození,nemění
slova z doteku
ten ostrov andělé hlídají
a dvě těla,jen doufají
Autor Radek.oslov.Šafárik, 27.11.2011
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí