Zhasínání

Zhasínání

 Život umí krásný být, ale taky pěkná svině.
Jak přál bych si teď hlavu tvou mít položenou na svém klíně.
A mohli jsme být spolu v kině...teď přemýšlím o své vině.
Vyměnil bych 3 roky přes SMS za to, políbit Tě ještě dnes.
Ať každý den není jen růží ve váze...
... Za pár dní začne schnout a překážet.
Ať čas chová se jak gentleman ve chvíli krásných vzpomínek,
Ty navždy budeš v srdci mém, nikdy nezhasne ten plamínek.
Autor Dixie Bechert, 27.11.2011
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí