Tváře mých lásek

Tváře mých lásek

Anotace: -

Když dívám se do tváří


mých dávno zašlých lásek


a vzpomínám na doby


jenž kdysi zdobily


krásu mojí


v mysli objeví se jedna tvář


a ta je právě tváří Tvojí


v srdci je hluboko


zahrabaná vzpomínkami


a chvílemi


kdy byla jsem


Tvojí


...


Když vzpomenu si na chvíle


jenž byly neviditelnou nití


spojeny za rohy


k sobě


myšlenky na Tebe


nikdy se neztratí


ty už patří navždy


ke mě


...

Autor TedelyBear, 28.11.2011
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí