Koloběh myšlenek

Koloběh myšlenek

Anotace: -

Všechny myšlenky
se jednoho dne
někde ztrácí
myšlenky jež nás trápili
a určovali cestu
kdy bez rozmyslu
po ní jsme se vydali
a na nic jsme se
neptali
...
Jen málo myšlenek
o pár let později
zpátky se vrací
a vrásky nám už nedělají
určují nám jiné cesty
nový smysl hledají
a netají se
představami
jenž za ty roky
se nastřádali
a pak se opět
v dáli ztrácí
...

Autor TedelyBear, 28.11.2011
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myšlenkový svět je vesmír bezedný

30.11.2011 05:38:30 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí