Srdce z ledu

Srdce z ledu

Anotace: -

Hlavu ve dlaních


a slzy jenž mě


už dávno


neposlouchají


po tvářích bezelstně


klidně si stékají


a nijak se tím netají


a myslím


že byl by hřích


utírat je


ze své uplakané tváře


a z bolavého srdce


jenž na kusy


už dávno je rozbité


myslím, že byl by hřích


svazovat touhu


lásky nekryté


to nedovedu


možná že lepší bude


nechat na ní padat sníh


a pak srdce


vytesat si


z ledu


...


 
Autor TedelyBear, 28.11.2011
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle báseň je cit sám o sobě

30.11.2011 05:35:06 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí