Ruce

Ruce

Anotace: -

Úsměv přes rty


přeběhne mi


na znamení


když myslím


na Tebe


..


Je spousta chvil


v tichosti


mého všedního dne


které věnuji Ti


a smích


mého veselého srdce


jenž ze střepů


kdysi jsem si


složila


ze tmy vyčaruji sníh


a pod jeho nánosem


mě ochrání tvé


teplé ruce


které jsem někde


někdy


ztratila


...


Jen v srdci


si nosíme vzpomínky


na něčí teplé ruce


jenž tu byly


kdysi


pro nás



ale teď zahřívají


jen vzpomínky


schované


u srdce


...

Autor TedelyBear, 28.11.2011
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí