Naposled

Naposled

Anotace:  Báseň -nebáseň, verše-neverše, avšak i absolutní rýmy :-)

 


.


Když jsme spolu naposled 
mluvili „naposled“,
změnil jsem tón vyzvánění,
aby mi  příští vyzvánění
nepřipomínalo,
jak jsme spolu mluvili „naposled“.
Dělám to tak vždy, avšak dnes naposled,
už nemám další tón
a nový telefon
nehrozí,
aspoň ne teď, hned,
takže by poslední „naposled“
bylo vážně naposled,
co jsme spolu mluvili „naposled“?


Já se z toho nevypletu.
Jdu stahovat z internetu.


.


 
Autor Hé Ó Pabulla Pimba, 28.11.2011
Přečteno 205x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)
naposled
se napnul sleď
i had spící
na krabici s hadicí

s krabicí, krabem a krabáčaty
co rázně dupali bagančaty
rozloučil se, loučí mávaje
a následoval sledici do ráje
v tomatě
to máte
ode mne věnované
milý pane :-)

29.11.2011 20:21:50 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí